AVANTI WPML: Snel en efficiënt

hoge kwaliteit vertalingen

van uw WordPress website

Wat is WPML?

Heeft u een WordPress website? En wilt u snel uw internationale relaties bedienen? Dan biedt WPML de uitkomst. WPML is een van de meest gebruikte vertaalplugins voor WordPress ter wereld. Met deze plugin kunt u de inhoud van uw website geautomatiseerd exporteren. WPML biedt een wereld van verschil in handling, kosten, gemak, snelheid en efficiency. AVANTI gebruikt de WPML-plugin om vertalingen van hoge kwaliteit direct op uw website te plaatsen.

Gratis screening

Met WPML kunt u teksten op uw website snel en efficiënt door Avanti laten vertalen. Is uw website geschikt voor het gebruik van WPML-technologie? WPML scant uw website gratis en kan hem eventueel technisch aanpassen. Lees hier meer of neem direct contact met ons op.

Nog geen WPML pugin?

Heeft u nog geen WPML-plugin? Koop hem hier.

Waarom uw WordPress-website vertalen met AVANTI?

Waar ter wereld u zich ook bevindt, AVANTI Language Services levert al meer dan 25 jaar gespecialiseerde vertalingen op maat. In uw vakgebied en ook in de taalcombinatie die u wenst, hebben we vakbekwame specialisten, die uw tekst perfect vertalen.

Driedubbel ISO-gecertificeerd

U verwacht onberispelijke kwaliteit van uw vertaalbureau, uw vertalingen zijn immers uw visitekaartje. De driedubbele ISO-certificering van AVANTI – zowel 17100 als 9001 en 18587 – garandeert u de kwaliteit die u nodig heeft.

100% Tevredenheid

Met AVANTI heeft u een Official WPML Translation Partner die u een hoge prijs-kwaliteitverhouding biedt. U kunt dan ook altijd op onze 100% onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie rekenen.

Native speakers

U bent verzekerd van een vertaling van hoge kwaliteit, omdat wij alleen werken met ‘native speakers’, ofwel vakspecialisten die uw gewenste taal als moedertaal hebben.

Offerte binnen 1 uur

Uniek: binnen 1 uur heeft u een offerte van ons. U kunt ook zélf de prijs van uw vertaling berekenen via onze calculator. U ziet dan direct van hoeveel korting u profiteert!

Uw website vertaald in slechts 4 stappen

1.

Vraag een gratis activatiecode aan

Beschikt u al over de WPML-plugin? Vul dan in onderstaand formulier uw gegevens in. U ontvangt van ons binnen een dag een activatiecode (token).

2.

Gebruik uw activatiecode in WPML

De activatiecode die u per mail ontvangt, vult u in bij uw WPML-plugin onder het kopje Translation Management.

3.

Selecteer de te vertalen pagina’s

Selecteer de pagina’s die u wilt laten vertalen en de gewenste talen. Uw tekst wordt automatisch naar ons geëxporteerd.

4.

Offerte en vertaling direct op uw site

Wij krijgen een melding en gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Zodra u akkoord bent met de offerte, wordt de vertaling direct in de bestaande vormgeving op uw site geplaatst.

Wat zijn de kosten?

Om te weten wat uw WPML-vertaling kost, vult u het aantal woorden en de gewenste talen in en  berekent u de prijs van uw vertaling zelf met onze handige calculator. Weet u het aantal woorden niet? Bereken dat dan met behulp van deze WPML functie. Eenvoudiger wordt het niet.

Tarieven

Talen Woordprijs
Groep 1 Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees € 0,150
Groep 2 Oost-Europese talen € 0,165
Groep 3 Scandinavische en Baltische talen, Grieks en Turks € 0,180
Groep 4 Aziatische talen en Arabisch € 0,195
Minimumtarief (alle talen) €46,50

Bereken de lage kosten van mijn vertaling

Subtotaal
 
Totaal inc.btw


Aan de slag!

Bent u benieuwd naar de vertaalservices van AVANTI? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Als u over een WPML-plugin beschikt, ontvangt u kosteloos een activatiecode (token) om uw content met AVANTI te delen voor een offerte of een vertaalopdracht.

Ja, ik wil een gratis WPML-activatiecode (token) ontvangen om mijn WordPress-website gemakkelijk te kunnen delen met AVANTI!