Vertaalbureau

Juridische vertalingen door beroepsvertalers én vakspecialisten

Uw juridische vertaling wordt bij ons niet door zomaar een allround vertaler verzorgd. Nee, ónze vertalers worden door echte juristen bijgestaan voor alle inhoudelijke aspecten van de tekst.

Vanzelfsprekend zijn zowel de vertalers als de juristen native speakers. Meestal leven zij ook in het land waar de betreffende taal gesproken wordt.

Naast dit team, bestaande uit een taal- en een vakkundige, wordt uw tekst door nóg een paar ogen gezien. Het is allemaal onderdeel van onze unieke werkwijze.

Zó vertalen wij uw juridische tekst:

Allereerst wordt uw tekst vertaald door een beroepsvertaler, gespecialiseerd in juridische vertalingen. Hij of zij zorgt voor een kwaliteitsvertaling op alle vlakken: vorm én inhoud.

Vervolgens komt er een echte jurist aan bod. Die checkt nogmaals de tekst, met name op de inhoud. Dat wil zeggen: de specifiek juridische aspecten. En natuurlijk ook de juiste terminologie.

Vooral die terminologie is cruciaal. Uw vak kent immers vele vaktermen. Jargon dat niet altijd 1-op-1 te vertalen is. Waar soms zelfs (nog) geen term voor bestaat in de doeltaal. Alleen een echte jurist kan deze termen goed vertalen.

Tot slot is het de beurt aan de editor. Zeg maar gerust de muggenzifter in onze gelederen; die zorgt voor de spellingcontrole, consequente nummering, juiste weergave van geldbedragen, etc. Iedere punt en komma komt op de juiste plek.

Zo krijgt u uiteindelijk de perfecte juridische vertaling, dankzij de gecoördineerde inzet van 3 top-professionals.

Verrassend lage prijs

Bereken nu zelf uw prijs online. Dan zult u zien dat onze prijs verrassend laag is.

Gegarandeerde kwaliteit

Slechts enkele vertaalbureaus in Europa kunnen buigen op een dubbele ISO-certificering. Wij zijn daar één van. Wij zijn namelijk zowel voor de 17100- als de 9001-norm gecertificeerd.

Dus dánkzij onze unieke werkwijze, en óndanks onze lage prijs, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Wat wilt u laten vertalen?

Onder andere de volgende documenten kunt u bij ons laten vertalen, desgewenst ook beëdigd:

  • Akten
  • Testamenten
  • Statuten
  • Dagvaardingen
  • Vonnissen
  • Memories

Bereken nu uw prijs online

Of vraag een offerte aan (reactie binnen 1 uur!)

Wij maken ook al juridische vertalingen voor deze klanten:

Baker & McKenzie, Van Diepen van der Kroeff, Claassen Advocaten, Kennedy van der Laan, Bierens Incasso Advocaten, Wintertaling Notariaat.

Onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie

De combinatie van dubbel gespecialiseerde en ervaren juridisch vertalers, de proofreading én de Integrity Check betekent dat wij 100% zeker weten dat we een perfecte vertaling afleveren. We geven u dan ook een 100% onvoorwaardelijke tevredenheidsgarantie.

Tekst aanleveren in alle formaten

Het maakt ons niet uit in welk formaat u uw tekst aanlevert: Word, Excel, PowerPoint, HTML, InDesign, Illustrator, Photoshop, etc. Zélfs .php-bestanden vinden wij prima! Alleen voor het converteren van PDF-documenten naar bewerkbare documenten vragen wij een kleine toeslag.

Offerte binnen 1 uur!

Uniek: wij leveren binnen 1 uur uw offerte aan. Die kunt u nu aanvragen. Maar het kan zelfs nog sneller: u kunt zélf de prijs van uw vertaling berekenen (zie hieronder). U ziet dan direct op hoeveel korting u recht heeft!

Tot 35% korting op uw juridische vertaling

Wij geven kwantumkortingen (hoe meer woorden, hoe hoger de korting) en kalenderkortingen (hoe eerder aangeleverd, hoe hoger de korting).

Beide kortingen kunt u online berekenen. De kalenderkorting hangt af van hoeveel tijd u ons voor de verwerking gunt. Indien u ons meer ruimte geeft voor de levering, belonen wij dat graag met een extra korting!

Bereken nu uw prijs online

Avanti Language Services

Vertaalbureau AVANTI Language Services levert juridische, financiële, commerciële en technische vertalingen. We zijn gevestigd in Lijnden, dichtbij Amsterdam maar werken voor klanten over de hele wereld

Acties

Avanti heeft regelmatig nieuwe acties, bekijk hier welke acties er deze maand zijn.

Let op: wij hebben altijd kalenderkortingen; hoe meer tijd u ons gunt hoe meer korting u krijgt. Hoe het werkt? Lees verder

Contact

AVANTI Language Services
Nieuwerkerkerstraat 32
1175 KT Lijnden
e-mail: office@avanti-nl.com
Tel.: +31 (0)20-6938031
Fax: +31 (0)20-6657527
KvK: 34288592
BTW: NL8187.68.666.B.01

Privacyverklaring