Vertaalbureau

Partners

Onlangs hebben wij met spoed een tekst bij Avanti laten vertalen en dit is ons erg goed bevallen. De vertaalster verdiepte zich vooraf in de gebruikelijke tone-of-voice van AAP, zodat de vertaling goed zou aansluiten bij onze andere teksten. Een betrokkenheid waarmee Avanti zich onderscheidt van andere vertaalbureaus. Het uiteindelijke product was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd.

Al jaren maakt Claassen Advocaten gebruik van de diensten van Avanti omdat Avanti snel werkt en de ingeschakelde vertalers het juridisch jargon goed beheersen. Bovendien rekent Avanti een nette prijs voor haar diensten en zijn haar officemanagers vriendelijk, meedenkend en servicegericht.

Avanti Language Services betekent voor ons een betrouwbare partij met consistente vertalingen. Er zijn genoeg partijen die teksten kunnen vertalen, maar er zijn er maar weinig die met de juiste tone of voice en aandacht voor ons product werken. Avanti is daar een van.

In Avanti hebben we een flexibele partner gevonden die snel schakelt en de kwaliteit van de vertalingen nooit uit het oog verliest. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke mensen.

 

Avanti Language Services heeft voor Stichting Museum en Beeldentuin Nic Jonk de vertaling gedaan van de teksten op de nieuwe website . We zijn er erg content mee. Avanti had maar een paar weken nodig om alle teksten te vertalen. Het resultaat is taaltechnisch en inhoudelijk zeer goed. De prijs-kwaliteit verhouding prima. Onze bezoekers uit de VS , Canada en Duitsland gebruiken de teksten van de website tijdens hun bezoek aan het Museum en geven aan dat de ‘boodschap’ impact heeft. Wij bevelen Avanti Language Services van harte aan!

Avanti Language Services

Vertaalbureau AVANTI Language Services levert juridische, financiële, commerciële en technische vertalingen. We zijn gevestigd in Lijnden, dichtbij Amsterdam maar werken voor klanten over de hele wereld

Acties

Avanti heeft regelmatig nieuwe acties, bekijk hier welke acties er deze maand zijn.

Let op: wij hebben altijd kalenderkortingen; hoe meer tijd u ons gunt hoe meer korting u krijgt. Hoe het werkt? Lees verder

Contact

AVANTI Language Services
Nieuwerkerkerstraat 32
1175 KT Lijnden
e-mail: office@avanti-nl.com
Tel.: +31 (0)20-6938031
Fax: +31 (0)20-6657527
KvK: 34288592
BTW: NL8187.68.666.B.01

Privacyverklaring