Vertaalbureau

Acties

Mei-actie: 15% korting op vertaling van uw jaarstukken

Ieder jaar moet u financiële stukken produceren, zoals de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichting daarop. Denkt u ook aan het jaarverslag van de directie, de notulen van de jaarvergadering of de belastingaangiften. Voor uw buitenlandse relaties moeten deze documenten perfect worden vertaald.

Daarvoor komt u naar Avanti Language Services, wij zijn gespecialiseerd in financiële vertalingen. Om u te laten kennismaken met de deskundigheid van onze vertalers, krijgt u deze maand 15% korting op al uw jaarstukken. Zo heeft u extra voordeel van onze expertise.

Standaard BNI-korting

Alle leden van de ondernemersorganisatie Business Network International ontvangen 10% korting op al hun vertalingen, ongeacht de omvang daarvan.

Vaste actie: kalenderkorting

Onze vaste kalenderkorting krijgt u als u ons een opdracht verleent, waarbij wij extra tijd krijgen voor de uitvoering. Gunt u ons wat extra tijd voor een vertaling, dan kunnen wij ons werk beter plannen. En daar mag u ook van profiteren!

     ⇒ 3 extra weken: 5% korting

Zo werkt het

U biedt ons een tekst aan om te laten vertalen. Vervolgens laten wij weten wat de levertijd is, waarop onze normale prijs is gebaseerd. Kunt u ons extra tijd geven, dan is automatisch de kalenderkorting van toepassing. Plan dus slim uw opdrachten in, dan worden uw vertalingen flink goedkoper.!

Avanti Language Services

Vertaalbureau AVANTI Language Services levert juridische, financiële, commerciële en technische vertalingen. We zijn gevestigd in Lijnden, dichtbij Amsterdam maar werken voor klanten over de hele wereld

Acties

Avanti heeft regelmatig nieuwe acties, bekijk hier welke acties er deze maand zijn.

Let op: wij hebben altijd kalenderkortingen; hoe meer tijd u ons gunt hoe meer korting u krijgt. Hoe het werkt? Lees verder

Contact

AVANTI Language Services
Nieuwerkerkerstraat 32
1175 KT Lijnden
e-mail: office@avanti-nl.com
Tel.: +31 (0)20-6938031
Fax: +31 (0)20-6657527
KvK: 34288592
BTW: NL8187.68.666.B.01

Privacyverklaring