Vertaalbureau

Acties

Juli-actie: 15% korting op vertaling van uw webteksten

Handig: wij vertalen uw webteksten en onmiddellijk staan deze teksten online. Automatisch. Wij zijn het enige vertaalbureau in Nederland dat voor de vertaling van webteksten door WPML (Word Press MultiLingual) geaccrediteerd is. We verwerken WP-exportbestanden en via een plug-in komen de vertalingen automatisch op uw site. Resultaat: een perfect vertaalde tekst op uw website, geen fouten door handmatig overzetten op de site en geen kosten voor de webbouwer.

Deze maand krijgt u 15% korting op de vertaling van uw webteksten. Prober het uit en ervaar zelf de voordelen.

Standaard BNI-korting

Alle leden van de ondernemersorganisatie Business Network International ontvangen 10% korting op al hun vertalingen, ongeacht de omvang daarvan.

Vaste actie: kalenderkorting

Onze vaste kalenderkorting krijgt u als u ons een opdracht verleent, waarbij wij extra tijd krijgen voor de uitvoering. Gunt u ons wat extra tijd voor een vertaling, dan kunnen wij ons werk beter plannen. En daar mag u ook van profiteren!

     ⇒ 3 extra weken: 5% korting

Zo werkt het

U biedt ons een tekst aan om te laten vertalen. Vervolgens laten wij weten wat de levertijd is, waarop onze normale prijs is gebaseerd. Kunt u ons extra tijd geven, dan is automatisch de kalenderkorting van toepassing. Plan dus slim uw opdrachten in, dan worden uw vertalingen flink goedkoper.!

Avanti Language Services

Vertaalbureau AVANTI Language Services levert juridische, financiële, commerciële en technische vertalingen. We zijn gevestigd in Lijnden, dichtbij Amsterdam maar werken voor klanten over de hele wereld

Acties

Avanti heeft regelmatig nieuwe acties, bekijk hier welke acties er deze maand zijn.

Let op: wij hebben altijd kalenderkortingen; hoe meer tijd u ons gunt hoe meer korting u krijgt. Hoe het werkt? Lees verder

Contact

AVANTI Language Services
Nieuwerkerkerstraat 32
1175 KT Lijnden
e-mail: office@avanti-nl.com
Tel.: +31 (0)20-6938031
Fax: +31 (0)20-6657527
KvK: 34288592
BTW: NL8187.68.666.B.01

Privacyverklaring